Owen

In juni 2015 wordt bij Owen Jordan (7 jaar) uit Woerden hersenstamkanker ontdekt. Deze vorm is zeer agressief en de levensverwachting is beperkt. Tot ons grote verdriet overlijdt Owen in de zomer van 2016 op 8-jarige leeftijd.

Owen bleef ondanks alle tegenslagen bijzonder positief en was altijd enorm sterk. Een echte doorzetter waar wij een groot voorbeeld aan nemen. Wij, familie en vrienden van Owen, zijn geïnspireerd door de kracht en het doorzettingsvermogen van deze kanjer. Mede daarom doen wij mee aan de Run4Semmy (8km). Op 15 oktober 2017 tijdens de marathon van Amsterdam lopen wij mee onder de naam ‘Friends 4 Owen’. Wij willen hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy heeft als doel de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de  overlevingskansen te vergroten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Om dit te bereiken is wetenschappelijk onderzoek nodig. Voor Owen is het helaas te laat, maar er zijn nog veel kinderen voor wie het misschien nog op tijd komt. Hier is veel geld voor nodig en elke donatie helpt hierbij!

In aanloop naar 15 oktober, organiseren wij met de ‘Friends 4 Owen’ veel leuke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Semmy.

Wil jij ‘Friends 4 Owen’ steunen? Volg ook de acties via Facebook.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s