Friends4Owen in actie tijdens Straatvoer

Op het plein aan de Meulmansweg staan de foodtrucks al opgesteld als wij om 13:00 uur ons kraampje opbouwen.

De Friends4Owen armbandjes worden uitgestald, evenals talloze kleurtjes nagellak. De Friends4Owen en ook de kids van de Friends4Owen zijn er klaar voor om armbandjes te verkopen en nagels te lakken.

Hoewel er de afgelopen weken al honderden armbandjes gemaakt en verpakt zijn, werken de mannen continue door om de productie op peil te houden. En dat is hard nodig, want onze hippe bandjes blijken een razend succes. Groot en klein, man of vrouw, de bandjes worden in groten getale gekocht.

Wij zijn blij, trots en dankbaar voor dit geweldige resultaat. Vandaag maakten wij een nieuwe stap in een, hopelijk, mooie bijdrage op 15 oktober as aan Stichting Semmy.

Onze dank gaat uit naar Ed en Wieteke Breuren van Stadshotel Van Rossum die ons de gelegenheid gaven om een kraampje bij hen op te bouwen en onze bandjes te verkopen.

Zo maken we samen het verschil.

Wil jij ook het verschil maken? Dat kan, door onze bandjes te kopen of één van onze activiteiten bij te wonen. Doneren mag natuurlijk ook, elke kleine bijdrage is voor Stichting Semmy van groot belang.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s